Hemresan och lite till

I dag är det två veckor sen vi kom hem från Singapore och ibland känns det nästan lite overkligt att vi har varit där. Men…när jag tittar på bilderna och när vi pratar med varandra om våra upplevelser så känns det mycket verkligt igen:)

Vi åkte alltså hem måndagen den 23/4. Flyget avgick 10:30 på förmiddagen så vi lämnade ”vår” härliga lägenhet tidigt på morgonen och åkte taxi till Changi flygplats. Flygresan till vår mellanlandning på Hamad International i Qatar tog närmare 8 timmar, vi åt och tittade på film(er). När vi landade på Hamad flygplats var klockan endast 13:25 lokal tid men för oss var det kväll, så när vi åkte därifrån 15:30 lokal tid var klockan halv 9 på kvällen Singapore-tid. Efter mat på flyget sov vi lite till och från, och lite drygt 6 timmar senare landade vi på Arlanda klockan 20:45.

Tiden efter att vi kom hem har vi haft full upp med uppsatsen, och även om vi har skrivit en del är det fortfarande mycket arbete kvar…!! Vi har också hunnit ha ett möte med internationell koordinator och två möten med vår handledare. Jag är väldigt glad för att vi åkte till Singapore, inte bara har vi mycket material till vår uppsats – vi har också fått massor av erfarenheter som vi kommer ha nytta av i det kommande yrkeslivet!!

IMG_20180423_163727.jpg

 

 

 

 

Lämna en kommentar